چگونه از طریق قانون مطلع شوم که طلاق گرفته است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۴ #05431838

سلام با اقایی اشنا شدم که به گفته خودش در شرف طلاق توافقی هست و میگه که مهریه هم پرداخت کرده ولی میگه قاضی گفته برج ۶ طلاق میگیرن ایا گفته هاش صحت داره؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود طلاق توافقی زیاد طول نمی‌کشد

طلاق توافقی معمولا زمان بر نیست و مطمئنا شش ماه طول نخواهد کشید.

با سلام
راهکاری برای استعلام وجود ندارد میتوانید در جوار ایشان حکم قاضی یا پرداخت مهریه را از سامانه ثنا دریافت و مطالعه نمایید

با سلام و احترام

شما میتوانید قبل ثبت عقد با اقدام به گرفتن گواهی تجرد (از طریق قانونی ) و یا شناسنامه ایشان مبنی بر ثبت واقعه طلاق نیز قابل استناد میباشد و میتواند جزء شروط ضمن عقد نیز باشد .

موفق باشید

با سلام
استعلام این امر به طور قانونی امکان پذیر نیست مگر از طریق داشتن حکم قضایی.پیشنهاد میکنم بهترین راه اقدام به گرفتن گواهی تجرد می باشد ضمنا زمانی که ازدواج بر مبنای مجرد بودن طرفین واقع شده باشد و بعدا خلاف آن ثابت گردد این عمل جرم بوده و قابل مجازات خواهد بود .اما در حالت کلی عاقلانه ترین راه دقت و تامل و حوصله به خرج دادنه. عجله نکنید !!

به عنوان یک وکیل در خصوص اینگونه پرونده ها آموخته ام به هیچ عنوان به گفته افراد اعتماد نکنم به یاد داشته باشید حتی اگر موضوع نامبرده صحت داشته باشد بازهم رابطه شما رابطه پر خطری است که نباید ادامه یابد. نامبرده در حال حضار دارای همسر است