با این اوصاف من جهت جلوگیری از تضییع حقم چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۷۹ #05320672

با سلام
مبایعه نامه ای بین من و شخصی درمورد فروش زمین هست علی رغم ابطال آن ما بین من و شخص خریدار که بصورت شفاهی صورت گرفته ولی ایشان دادخواست تنفیذ آن نمودند و با توجه به اینکه اینجانب آن را رد نموده ولی دادگاه آن را تنفیذ نمودند و حال با توجه به اینکه تنفیذ گردیده و از طرفی مبایعه نامه فوق دارای اشکالاتی است از قبیل اینکه در بالای مبابعه نامه ۵ هکتار قید گردیده در صورتی چیزی که من قصد فروش داشتم ۲.۵ هکتار بوده و حدود و اربعه ای که در زیر همین مبایعه نامه قید گردیده ۲.۵ هکتار است و به تایید طرفین نیز رسیده است و همچنین در این مبایعه نامه از کروکی زمین نام برده شده و قید گردیده که به امضا طرفین رسیده و جز سند لاینفک قلمداد گردیده که اصلا چنین کروکی من به ایشان تحویل نداده ام و همچنین پولی بابت این معامله رد و بدل نگردیده است حال با این اوصاف من جهت جلوگیری از تضییع حقم چکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی اسناد بیع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در توضیحات شما در سوال امکان مبایعه نامه نافذ و می توانید خیار فسخ را اعمال نمایید

با سلام اگر مبایعه نامه با این اوصافی که ذکر نموده اید تنفیذ شده و معامله صحیح است میتوانید به استناد یکی از خیارات معامله را فسخ کنید

سلام
فسخ بصورت شفاهی مفهوم نداشته و باید اثبات شود
در صورت داشتن مدارک کافی و با توجه به متن دقیق قرارداد شاید احتمال فسخ معامله را داشته باشید
نهایتا می توانید نسبت به مطالبه ثمن اقدام نمایید