آیا وراث میتوانند سند را باطل کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۰۳ #05226024

باسلام
پدر بنده زمینی در زمان حیات خود به نام من کرده آیا وراث میتوانند حالا که پانزده سال است پدرم فوت شده سند را باطل کرده و آن را مالک شوند؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
هر چند نحوه انتقال رو ذکر نکردید.. ولی در صورتیکه طبق سند رسمی بنام شما منتقل شده باشد، اصـولا و اساسا قابل ابطال نمی باشد.. مگر اینکه ادعای حجر پدرتان در زمان حیاتش مطرح شود که آنهم نیاز به اثبات و حکم دادگاه دارد..
موفق باشید..

باسلام
متاسفانه نحوه واگذاری را قید نفرموده اید
اگر انتقال سند یا صلح نامه محضری و یا مبایعه نامه با امضای شهود باشد کسی نمیتواند مدعی باشد

با سلام
در صورتی که انتقال طی سند رسمی صورت گرفته باشد به هیچ وجه قابل ابطال و برگشت نیست و در صورتی که طی سندعادی صورت گرفته باشد، باز هم ادعای تردید و انکار و هر مسئله دیگری، اثباتش بر عهده مدعی آن است که سخت و بعید به نظر می رسد

با سلام
اگر طی سند رسمی به نام شده است.اصولا قابل ابطال نیست

سلام خیر امکان ابطال سند وجود ندارد مگر اینکه پدر شما در زمان انتقال سند حجر داشته و این موضوع نیز اثبات شود البته امکان تعیین حجر متوفی یا عدم حجر ایشان در زمان حیات امکان پذیر می باشد..