اجناس خریداری شده من در لیست سیاهه عروس چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۵ #05056387

سلام‌ همسرم بعد عید قراره دادخواست طلاق بده و میگن توافقی و من میخوام بدونم چند قلم جنسی که خودم خریدم و فاکتور دارم و چند قلم جنسی که پدرم چون نجار هستن بهم هدیه دادن و همسرم اون موقع بعد عروسی همه اونا رو تو لیست سیاهه قید کردن و ازم امضا گرفتن یعنی همه اجناسی که خودشون و من تهیه کردیم رو لیست کردن تکلیف اجناس من چیه؟ ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود استرداد وسایل ها را مطرح نمایید

در صورت اثبات مالکیت به وسیله فاکتور میتوانید دادخواست استرداد لوازم مذکور را تقدیم نمایید .

سلام چنانچه سیاهی جهیزیه رو همسرتون امضا کردنذ به شما تعلق میگیره و فاکتور هم به نام شماست تعلق میگیرد