سرقت ارز دیجیتال رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۲ #04861248

در برج ۱۱ کلیه ارزهای دیجیتال بنده دزدیدن متاسفانه امنیت بسیار پایین صرافی باعث این کار شد برای امنیت تیک دو مرحله ای داشتم اما سارق از خارج کشور با ای پی دیگه تونست ورود کنه صرافی نه ای پی شناخت نه برای انتقال چون مبلغ ۳۰ م بود تایید گرقت تازه ۹ روز بعد مشکلاتش حل کرد تیک دومرحله ای اجباری کرد

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اقامه شکایت منوط به داشتن ادله کافی است و در صورت داشتن دلایل ازطریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سلام به دفتر خدمات قضایی یا پلیس فتا مراجعه کنید

با سلام. با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و پلیس فتا میتوانید شکایت خود را پیگیری کنید ولی با توجه با اینکه احتمالا سارق خارج از کشور است احتمال نتیجه گرفتن از شکایت پایین و غیرممکن می باشد. در ضمن در صورتی که سرقت ناشی از ضعف سیستم امنیتی صرافی باشد، میتوانید من باب تسبیب علیه ایشان طرح دعوا کنید.

با سلام شما می توانید از نزدیک ترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خودتان را ثبت نمایید و به دادسرای مربوطه ارجاع می شود و همچنین از طریق پلیس فتا می‌توانید موضوع را پیگیری کنید

با سلام،شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای مربوطه ثبت کنید از طریق پلیس فتا پیگیری می شود.

از طریق پلیس فتا پیگیری بفرمائید.

با سلام
اگر با آی پی خارج از کشور وارد شده باشد قابل پیگیری توسط پلیس فتا نمی باشد