آیا ضرر و زیان به قیمت روز طبق قرارداد به بنده تعلق میگیرد یا قیمت سه دانگ از سرقفلی به نرخ روز؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۴۱ #04787127

سه دانگ از شش دانگ مغازه ای رو از فروشنده خریداری کردم با این توضیح که در قرارداد قید شده بود رضایت مالک را تا تاریخ معینی جلب نمایند وچنانچه موفق به این کار نشود باید قیمت مغازه رو در ان تاریخ معین به بنده پرداخت نماید که مالک رضایت نداد و فروشنده هم از پرداخت ضرر و زیان شانه خالی کرد .با شکایت بنده دادگاه حکم به انتقال سند صلح به نفع بنده داده ولی مالک شکایت تخلیه برای بنده و فروشند رو ارائه داده..سوال اینست تکلیف بنده چه میشود؟در ضمن فروشنده به دلیل مشکلات مالی با فروشنده هیچ اقدامی جهت ملزم کردن مالک جهت رضایتش از طریق قانونی انجام نمیدهد.
تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به مفاد قرارداد دارد....

سلام.مطابق قرارداد به نرخ روز پرداخت می گردد....

سلام وقت بخیر
با توجه به قرارداد به نرخ روز پرداخت خواهد شد. لیکن اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی اوراق و قرارداد مربوطه دارد.

سلام به نظر می رسد که حسب توافق قراردادی به نرخ روز پرداخت میشود

با سلام اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی دقیق قرار داد است.

با سلام
مطابق قرارداد به نرخ روز پرداخت میشوو

با درود مطابق قرارداد به نرخ روز پرداخت میشود