آیا هیات حل اختلاف اداره کار لزوما مکلف به تبعیت از رای دیوان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۰ #04769287

باسلام. اگر دیوان رای هیئت حل اختلاف کار رو نقض کنه و به شعبه هم عرض ارجاع بده ایا هیئت حل اختلاف شعبه هم عرض میتواند بر خلاف نظر و دیدگاه دیوان به ان بی اعتنایی و توجهی نکند و همان رای قبلی رو مجددا صادر کند؟ اگر اینگونه باشد پس دیوان به چه دردی میخورد؟ ( مگر دیوان مرجع عالی نیست و ادارات و دستگاههای دولتی میبایست به اراء دیوان تمکین کنند.)

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله رای دیوان عدالت لازم الاتباع برای همه مراجع مادون است

با سلام
احکام قضایی لازم الاتباع میباشد

هیئت حل اختلاف کار در روند رسیدگی مجدد خود ملزم به رعایت اقداماتی که دیوان اجرای آنها را لازم شمرده می باشد .

سلام
رای قطعی و لازم الاجرا رای صادره از سوی دیوان عدالت میباشد