مبلغ ۲۵ درصد افزایش اجاره خانه چطور اعمال میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۶ #04570549

سلام در متن مصوبه ۲۵ درصد افزایش اجاره مسکن اشاره شده که افزایش یا روی مبلغ رهن است یا مبلغ اجاره پس موجر نمی تواند هر دو را افزایش دهد خانه اجاره شده توسط من هم رهن و هم اجاره است الان ۲۵ درصد روی هر دو (رهن و اجاره ) اعمال میشود یا فقط روی یکی از موردها اعمال میشود ؟ اگر روی یک مورد اعمال میشود کدام را باید افزایش دهم رهن را یا اجاره را ممنونم از پاسخگوییتان

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در خصوص ودیعه و اجاره بها اعمال خواهد شد.

سلام
هم در مورد ودیعه پرداختی و هم در مورد اجاره بهای پرداختی اعمال میشود
منظور از رهن مواردی از اجاره است که ماهیانه مبلغی در مورد انها پرداخت نمیشود

درود
در خصوص ودیعه و اجاره اعمال می شود.

بستگی به توافق با مستاجر دارد و میتوانید هرکدام را نهایت تا سقف ۲۵ درصد افزایش دهید.

در خصوص هر دو قابل اعمال است

سلام نسبت به ودیعه و اجاره هر دو اعمال میشود

با سلام و احترام ،،،
میزان افزایش ۲۵ درصدی حسب مصوبه سیاسی سران سه قوه متعلق به مقدار اجاره یا ودیعه مورد اجاره داده شده می‌باشد لذا چنانچه ملکی هم ودیعه و هم اجاره دارد مبلغ کلی پرداختی آن محاسبه و ۲۵ درصد به آن اضافه میگردد.