ایا میتونه اسم و فامیل بنده رو پیدا کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۱ #04272815

سلام وقت بخیر خواهر من چند وقت بود به شوهرش شک داشت تو تلگرام بهشون پیام داد تا ایشون آزمایش کنه شوهر خواهرم بهشون فحش میده درصورتیکه نمیدونسته زن خودشه بدخواهان تو وات ساپ با خط من که شوهرخواهرم نداره بهش پیام داد گفت چرا فحش دادی و از روی چتشون است کرده بود و بهش گفت نشون دوستانت میدم حالا شوهر خواهرم میخواد از روی خط من شکایت کنه و ببینه که صاحب خط کیه این چت شامل پیگیری قضایی و شکایت میشه؟من اصلا نمیخوام متوجه بشه از خط من بوده چون خودش شک کرده بود برای من خیلی بد میشه ایا شماره منو به همراه اول و یا جایی دیگر بدا میتونه اسم و فامیل منو پیدا کنه یا نه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام استعلام شود بله ..

با درود با استعلام مالکیت مشخص می‌گردد

درصورت درخواست استعلام از مقام قضایی امکان شکایت وجود دارد

بااحترام
چون شما کلمه ای که موجب شود جرم تلقی گردد از خط شما ارسال نشده.خیر مشکلی ندارد

مگر در صورتی که پیشنهاد دادن مکررا انجام شده و مزاحمت تلقی شود

گرفتن استعلام مستلزم دستور قضایی بوده و صدور دستور قضایی زمانی صورت میگیرد که ارتکاب جرمی بر روی بزه دیده متصور باشد اما شما صرفا اعتراض کردید که چرا توهین می کنید
و پیشنهاد دادن به یک مرد از نظر قانونگذار جرم محسوب نمیشود

با سلام اگر ایشان شکایت نمایند با استعلام قضایی مالکیت خط مشخص می گردد.