مقداری سکه در صندوق دادگستری توقیف کردم الان پیام آمده فاقد موضوع فعال می باشد این به چه معنا می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #04186535

سلام من دادخواست تامین خواسته دادم و ماه بعد دادگاه تشکیل میشود و من مقدار سکه ای که بابت مهریه شوهرم در صندوق دادگاه ریخته را توقیف کردم . الان قبل دادگاه در سایت ابلاغ ثنا دیدم نوشته پرونده با شماره ... در اجرای احکام مدنی ثبت و در ادامه زده کسر از امار طبق دستور العمل . و همینطور زده فاقد موضوع فعال این یعنی چی ؟؟ کسر از آمار طبق دستور العمل و چرا فاقد موضوع فعال زده من ماه بعد شعبه دادگاه وقت رسیدگی دارم . لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
یعنی در خصوص تامین خواسته مختومه شده چون توقیف انجام شده است .

سلام در خصوص تامین خواسته که سکه ها را توقیف کرده اید ، خواسته انجام شده و موضوع تامین خواسته مختومه است. بعدا که اصل پرونده مطالبه حکم صادر شد ، می توانید از طریق اجرا سکه ها را دریافت کنید .

با سلام
کسر از آمار به معنای این است که پرونده به دلایلی از آن شعبه خارج شده است و فاقد موضوع فعال یعنی پرونده دیگر در آن شعبه روندش پایان یافته است، بهتر است به شعبه دادگاه مراجعه کنید و مطلع شوید.