میشه مهریه رو در چند مرحله درخواست کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #04076954

با سلام، وقت بخیر
نامزد بنده مهریه اش ۳۱۴ سکه هست که ۲۰۰ سکه‌ رو اجرا ‌گذاشتن و بعد اومدن رای آن دوباره ۲۰ سکه دیگری اجرا گذاشتن ، مرحله دوم و سوم به چه‌ صورت خواهد بود؟ مثلا ‌منی که در‌مرحله اول‌ توان پرداخت ندارن مرحله دوم رو چجور ‌پرداخت خواهم کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر تمکن مالی ندارید دادخواست اعسار بدهید پس از پذیرش تقسیط می شود.

با درود منع قانونی ندارد.
شما می‌بایست اعسار دهید.

سلام، ایشان می توانند مهریه خویش را در چند مرحله درخواست نمایند.

بله ایشان می توانید مهریه خود را به صورت یکجا و یا قسمتی از آن را درخواست و مجددا قسمتی دیگر را بخواهد

سلام و عرض ادب
بله امکانش هست و ابتدا تقسیط میکنین و حتی در طول مدت سررسید اقساط هم این امکان وجپد داره که درخواست تعدیل بدین

با سلام
چنانچه مدعی اعسار از پرداخت یکجا می باشید و بتوانید آن را ثابت نمایید و مالی جهت توقیف و احقاق حق زوجه از جانب شما یافت نشود ، به صورت اقساط محکوم به پرداخت مهریه مطالبه شده خواهید شد .