تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۲ #04003708

سلام
چگونه میتوانم برای گرفتن حکم تخلیه وکیل اختیار کنم و چگونه میتوان قبل از هر اقدامی به مستاجری که تماس پاسخگو نیست بطور رسمی اخطار داد ( در مورد تخلیه ملک )؟
با سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه اجاره نامه به امضا دو شاهد رسیده و مدت اجاره منقضی شده باشد میتوانید دادخواست دستور تخلیه گرفته و ظرف یک هفته ملک را تخلیه کنید
ولی اگر شرایط فوق را نداشته باشد باید دادخواست حکم تخلیه بدهید که مقداری زمان می برد

باسلام چنانچه قولنامه شما دارای تاریخ و دو شاهد ذیل آن را امضا شده باشد و مدت آن نیز منقضی گردیده باشد شما می توانید از طریق شورای حل اختلاف دستور تخلیه آن را در مدت کمتر از یک هفته اخذ نمایید ولی چنانچه قولنامه شما بدون تاریخ و یا اینکه بدون امضای دو شاهد باشد می بایست دادخواست حکم تخلیه مطرح نموده و حدودا بین ۶ الی ۹ ماه زمان می برد