دادخواست عدم تمکین چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۵ #03942876

با سلام و خسته نباشید
خانمم ۳۱۴ سکه بابت مهریه از طریق اداره ثبت گذاشته اجرا . ماشینم که وسیله امرار معاشم بود توقیف شد و استشهاد محلی و نامه اتحادیه هم اثربخش نشد و میخوان بدن به خانمم . حالا بنده بار دومه که دادخواست تمکین دادم . دفعه اول گفت که خونه و ماشین بزنه به نامم برگردم و پرونده بسته شد . ولی من دیدم بزنم به اسمش ، میاد و من میندازه بیرون . حالا مجدد شکایت کردم و دیروز اولین جلسه دادگاه بود . بنده گفتم میخوام خانمم ببرم و زندگیم دوس دارم . ولی خانمم هزار و یکتا دروغ گفت که اذیت میکنه ، خودزنی میکنه و ... قاضی گفت تا حالا برای اینا قبلا شکایت کردی که خانمم گفت نه و فقط واسه مهریه شکایت کردم و قاضی شکایت گرفت و زد پرونده . این شکایت زد پرونده به چه دلیله و آیا در تصمیم قاضی موثر هست ؟
ضمنا خانم بنده روابط نامشروع با شخصی داشته که طرف چندین بار گشت زنی میکرد توی محلمون و اومده بود و بغل آپارتمان ما یه واحد اجاره کرده بود که ۱۱۰ زنگ زدم و بردنش تو کلانتری ازش تعهد گرفتن و کپی اون به قاضی دادم و زد پرونده . قاضی آخر جلسه گفت که یه بارم صداتون میکنم بیایید و ببینم چی میگید . حالا واسه یه ماه دیگه ابلاغیه اومده . سوالم اینه که قاضی اینبار چی میپرسه ؟ آیا اون تعهد و پیگیری میکنه یا میگه خانم میری سر زندگیت یا از من میپرسه که میبری خانومت ؟ ممنون اگه راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم تمکین فقط نفقه به ایشان تعلق نمیگرد و مهریه دینی هست که باید پرداخت شود حتی اگر زن ناشزه باشد ( یعنی تمکین نکند) قاضی به جهت مصالحه اقدام خواهد کرد .

در صورت عدم تمکین فقط نفقه به ایشان تعلق نمیگرد و بحت مهریه به سوا هستش و باید گرداخت کنید البته منزل شما اگر متناسب با وضع و شان شا باشد، جزو مثتسنیات دین محسوب میشه و قابل توقیف نیس

سلام مجدد مطالبه مهریه سوای از بحث تمکین است و در صورت بازکشت نیز میتواند مطالبه کند

با سلام‌در خصوص قصد و هدف شما از طرح‌دعوا و میزان تمایل شما به ادامه زندگی و دلایل داشتن مسکن و .... در شان زوجه و نیز رسیدگی به دلایلی که از سوی طرفین ارایه میگردد