نحوه پس گرفتن چک امانی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۹۳ #03536786

بنده حدود ۲۰ برگ چک در وجه فردی، از روی اعتماد به او دادم. البته رسیدی با امضا و اثر انگشتش با این متن دارم:
"بدینوسیله اعلام میدارم تعداد فقرات چک که آقای در وجه اینجانب به هر تاریخ و به هر مبلغ صادر کرده به عنوان امانت می باشد و هیچگونه مسئولیتی و دینی در پاس کردن چک های صادره متوجه ایشان نیست. "

بعد از مدتی با کلاهبرداری از تعداد زیادی فراری شد و فهمیدم پشت چکهای منو امضا و جای بدهیش به اونها داده. الان دستگیر و به دلیل محکومیت قطعی به عنوان کلاهبرداری مشدد در زندانه. من ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر عودت چکها بهش دادم و بعد شکایت خیانت در امانت کردم که منع تعقیب خورد.

۱- الان بنده مواجهم با ۳ محکومیت مالی تضامنی در مورد ۳ برگ چک. چکار میتونم بکنم؟ لطفا راهنماییم کنید که خیلی مستاصل شدم.
۲- همچنین در مورد چکهایی که هنوز برگشت نخورده و در وجه او هست چکار میتونم بکنم؟ چطور میتونم جلوی هر دادخواست حقوقی علیه خودمو در مورد چکهای برگشت نخورده بگیرم؟

خیلی ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید.

با احترام ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

دادخواست استرداد لاشه چک را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید.

دوست گرامی به نطرمن حرف شماببخشیدچکهابه صورت امانی نبوده چک قراردادی بوده به همین خاطرمنع تعقیب خورده

وقت بخیر دادخواست استرداد لاشه چک باید بدهید.