به علت نداشتن وثیقه؛ چه باید کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۳۴ #03511268

بنده به عنوان پزشک برای جراحی یک دندان در دادگاه عمومی به خاطر قصور غیر عمد برام پرونده تشکیل شده.تازه نظریه پزشکی قانونی برای دادگاه ارسال شده و هنوز نه جلسه دادگاه برگذار شده و نه حکم صادر نشده ولی بهم گفتن وثیقه باید برای روز دادگاه بیارم.من ملک و یا کارمند دولتی ندارم در آشنایان.لازم به ذکره بیمه کامل پزشکی هستم که به دادگاه ارائه شده. الان تکلیف من چیه؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چون عمدی نبوده، بیمه نیز هستید اصولا نیاز به وثیقه نیست. زیرا بیمه مسؤلیت دارید.

سلام
وثیقه تنها شامل وثیقه ملکی نیست. امکان سپردن وجه نقد، ضمانت نامه بانکی و نظایر آن هست. خصوصا با توجه به شغل شریف شما و این که به نظر نمی رسد اتهام سنگین باشد، تصور می کنم مبلغ وثیقه در حدی باشد که بتوانید نقدا یا بصورت ضمانت نامه بانکی بسپرید.

در صورت عدم ارایه وثیقه بازداشت خواهید شد مگر اینکه قاضی قرار التزام به حضور شما با قول شرف صادر نماید که امکان آن کم است.

با سلام
متاسفانه در صورت عدم ارایه وثیقه خواسته شده از سوی دادگاه ، شما طبق دستور دادگاه بازداشت خواهید شد .

با سلام..
در صورتیکه با شرکت در جلسه رسیدگی و پس از دفاع از اتهام وارده, اگر تامین متناسب (وثیقه) نسپارید، طبق قانون و مقررات آیین دادرسی کیفری، بخاطر عجز از تودیع وثیقه، قطعا بازداشت خواهید شد..
موفق باشید..

باسلام باتوجه به بیمه مسوولیت نیازی به تودیع وثیقه نخواهیدداشت

با سلام
مطابق قانون در صورت عجز از تودیع وثیقه بازداشت خواهید شد....