قرار رد درخواست تامین خواسته را صادر و قرار قطعی است، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۱ #03206557

الان داخل ثنا پیام اومده دادگاه خواسته خواهان و محرز و مسلم تشخیص و مستندا به موارد ۶۳۵+۶۴۰+۶۴۵+۱۹۸+۵۰۲+۵۱۵+۵۱۹ قانون مدنی و انقلاب حکم به الزام خوانده به رد عین اقلام جهیزیه یاد شده و از باب تسبیب به پرداخت مبلغ ۶۳۱۶۳۳۷ بابت خسارت دادرسی در حق خواهان صادر و رای صادره قطعی است.
داخل دادنامه بعدی نوشته در خصوص درخواست من بخواسته به مبلغ ۲۰ م تومن با عنایت به جامع محتویات قرار رد درخواست تامین خواسته را صادر و قرار قطعی است

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوانید در خصوص موضوع دادخواست مزبور تقاضای تامین خواسته را مجدد دهید

با سلام همزمان با تقدیم دادخواست درخواست تامین خواسته هم دادید که احتمالا هزینه خسارت احتمالی را به دادگاه پرداخت نکردید و درخواست تامین خواسته رد شده
تامین خواسته ،توقیف اموال محوکم علیه قبل از رسیدگی هست

رد درخواست تامین خواسته در صورت قطعیت قابل اعتراض نیست و نمیتوانید در خصوص موضوع دادخواست مزبور تقاضای تامین خواسته را مجددا مطرح کنید