میتونه ثابت کنه بعد از ۴ سال که باکره نبودم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۴ #03037341

من ۴ سال ازدواج کردم شوهرم میدونست باکره نیستم حتا قبل از ازدواج با هم دوست بودیم با هم رابطه داشتیم الان بعد از ۴ سال میخام جدا بشم و اون داره این موضوع به عنوان اتو جلوی خانوادم استفاده میکنه که خونه و ماشینمو ازم بگیره ایا میتونه ثابت کنه بعد از ۴ سال که من باکره نبودم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اثبات عدم باکرگی شما قبل از ازدواج وباگذشت این مدت امکان پذیرنیست واموال شما اگر هبه باشد ودرتملک شما قابل رجوع است لیکن اگرموجود نباشند خیر امکان پذیرنیست

خیر امکان ندارد و در خصوص ملک و ماشین در صورتی که هبه باشد می تواند رجوع از هبه کند.

خیر امکان اثبات عدم باکره بودن شما وجود نداره و اگر برای ماشین و خانه سند رسمی به نام شما است نمی‌تواند اموال را از شما بگیرد

شوهر شما بعد از گذشت ۴سال اصلا نمی تواند چنین ادعایی راثابت کند . در نگه داشتن اموالتان ( خونه و ماشین ) دقت کنید چون خطری متوجه شما نیست

خیر الان امکانش نیست و بقیه موارد گفته شده در صورت موجود بودن قابل دریافت از شما میباشد

با سلام
اثبات عدم باکره گی زوجه بعد از این مدت ممکن نخواهد بود
در ثانی اگر خانه و خودرو بنام شما سند خورده باشد نمیتواند آن را مطالبه نماید مگر اینکه قولنامه ای باشد که در اینصورت میتوانید نسبت به فروش یا انتقال اموال بنام دیگری اقدام در اینصورت حتی با رجوع از هبه نیز نمیتواند آن اموال را بدست بیاورد زیرا یکی از شروط رجوع از هبه ، موجود بودن مال هبه شده میباشد .

باسلام خیر اثبات این موضوع پس از گذشت این مدت زمان امکان پذیر نیست مگر اینکه در آن زمان گواهی در اینخصوص اخذ نموده باشن