باید چه کاری انجام بدم که وکالت بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #02890236

سلام و عرض ادب
من پدرم زندانه لنگرود قم هستش حکم قطعی رو دادن من میخوام وکالت تام بگیرم با تصمیم خودش باید چه کاری انجام بدم که وکالت بگیرم من هرچی دادگاه میرم میپیچوننم خواهش میکنم کمکم کنین شرایط خوبی اصلا ندارم به وکالت تام نیاز دارم کل زندگیم به نام پدرمه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مطمعنا اگر وکالتنامه جهت فرار از دین بخواهید تنظیم نمایید یا پدرتان مالی بدهکار یا مدیون باشد ممکن است اجازه تنظیم وکالتنامه نیز به شما داده نشود.

برای مراجعه به دادگستری پدرتان می بایست وکالت به وکیل دادگستری دهد. اگر منظور وکالت فروش اموال پدرتان توسط شماست، به زندان مراجعه کنید.

باید شخصا یا وکیل حضور پیدا کند

برای مراجعه به دادگستری باید اصیل و در صورت عدم امکان وکیل دادگستری خضور یابد.

سلام
شما نوع محکومیت پدرتان را مشخص نموده اید که به چه علت می باشد لیکن چنانچه محکومیت ایشان مالی نباشد و ارتباطی به اموال ایشان نداشته باشد می توانید با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی درخواست تنظیم وکالت کنید تا مراحل آن را به شما بگویند در این مورد باید با اجازه قاضی ناظر زندان و احتمالا با توجه به موضوع پرونده با اجازه دادگاه صادرکننده رای پدر شما به نام شما وکالت نامه رسمی تنظیم نمایند
و منع قانونی برای این کار وجود ندارد مگر اینکه مرجع قضایی آن را ممنوع کرده باشد