منظور از ابلا غیه ای که در سامانه ی ثنا برام امده چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۶۹۰ #02841418

باسلام و احترام خدمت وکلای عزیز تو سامانه ی ثنا ابلاغیه برام امده که علت حضور نوشته که استماع گواهی گواهان. و اینکه تا پنج روز فرصت دارم که حاضر بشم و امده طبق ماده ۱۹۰ ق ا د ک میتوانم وکیل همراهم باشه و اگر شعبه ی بازپرسی نرم جلب است ایا بخاطر دو تا چک که دو ماه پیش برگه شده بدون هیچ اطلاعی که داشتم میتونه ابلاغیه ای که امده مربوط به چک باشه و نوع علت حصور هم نوشته که به عنوان مطلع با توجه به علت حضور مندرج در ابلاغیه. متشکرم بفرمایید بگید که در رابطه با چک هست یا شکایت دیگری هست

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید برای اطلاع کامل به شعبه بازپرسی مراجعه کنید.
حتی المقدور یک نفر کفیل یا وثیقه گذار با خود همراه ببرید، چون ممکن است دفاعیات شما مورد پذیرش بازپرس قرار نگیرد و برای شما قرار بازداشت موقت صادر کند.

سلام
تا پنج روز باید به شعبه ی بازپرسی بروید برای روشن شدن موضوع
استماع گواهی گواهان.یعنی شنیدن شهادت شهود
در رابطه با چک هست یا شکایت دیگری در شعبه به شما ابلاغ می شود
ماده ۱۹۰ قانون آیین دادرسی کیفری
متهم می تواند در مرحله تحقیقات مقدماتی، یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشد. این حق باید پیش از شروع تحقیق توسط بازپرس به متهم ابلاغ و تفهیم شود. چنانچه متهم احضار شود این حق در برگه احضاریه قید و به او ابلاغ می شود. وکیل متهم می تواند با کسب اطلاع از اتهام و دلایل آن، مطالبی را که برای کشف حقیقت و دفاع از متهم یا اجرای قانون لازم بداند، اظهار کند. اظهارات وکیل در صورتمجلس نوشته می شود.

احتمالا‌شکایت‌کیفری‌چک‌است‌و‌شما درخصوص‌وعده‌داربودن‌چک‌‌دراظهارات‌قبلی‌در‌کلانتری‌گفتین‌شاهد‌دارم