ادای توضیح مبنی بر فروش مال غیر چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۵۹ #02841136

ادای توضیح دعوی ....به طرفیت ... مبنی بر فروش مال غیر یعنی چی؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فروش مالی که مالک اصلی ان نیستید .کسی که مال کسی دیگه رو میفروشه میشه فروش مال غیر

از شما به اتهام فروش مال غیر شکایت شده و برای ارائه توضیحات و دفاعیات به دادگاه احضار شده اید

سلام.شکایتی مبنی بر فروش مال غیر در دادسرا علیه شما مطرح گردیده است و باید برای دفاع از خود در ان مرجع حاضر شوید.

"با سلام"
از شما به جرم فروش مال غیر شکایت صورت گرفته و نیاز به دفاع و توضیح از خود به دادسرا دعوت میشوید

با سلام
شکایتی مبنی بر فروش مال غیر بر علیه شما مطرح گردیده است که جهت دفاع و ادای توضیحات می بایست در وقت ومحل مقرر در دادگاه حاضر گردید

با سلام
چون شکایتی بر علیه شما مبنی بر فروش مال غیر اقامه گردیده لذا برای اخذ اظهارات و توضیحاتی از شما جهت حضور در دادگاه دعوت شده است که بایستی در جلسه حاضر و از خود دفاع و رفع اتهام نمایید

شکایتی مبنی بر فروش مال غیر علیه شما مطرح شده و بایستی جهت ادای توضیح در شعبه مربوطه حاضر شوید.