آیا این کار یک جور فرار مالیاتی است؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۱۸ #02665822

سلام. شوهرم شرکتی را ثبت کرده است، اما نام خودش در تاسیس این شرکت دخیل نکرده است،یعنی به طور صوری از مادر و خواهر زاده و مابقی اعضای خانوادش به عنوان هیات مدیره اصلی استفاده کرده و سهام شرکت بنام آنها تهیه شده و از حساب های این افراد برای تراکنش مالی استفاده میکند و درصورتیکه که این افراد هیچ صلاحیت علمی در حیطه کار شوهر من ندارن و فقط برای ثبت شرکت و یا به عنوان سرمایه دار استفاده شده اند
. آیا این کار خلاف قانون است؟
آیا این افراد صاحبان و وارثان شرکت خواهند شد؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ثبت شرکت بنام دیگران منع قانونی ندارد اما شرکت بالاخره مکلف به پرداخت مالیات میباشد حال اگرکسی بهرعنوان ازپرداخت مالیات فرار کند مشمول جرائم مربوطه خواهد بود

با سلام
در صورت کتمان بله

در صورتی که کتمان نمایید بله

در صورت کتمان درآمد بله

در اصل شرکت مشکل قانونی وجود ندارد و در صورت عدم اعلام درآمد مشمول فرار مالیاتی خواهد بود.
افرادی که دارندگان سهم الشرکه هستند بسته به نوع شرکت در منفعت و ضرر و مسئولیت هم سهیم هستند.

با درود..
در،صورت عدم اطلاع و کتمان در آمد،، فرار مالیاتی محسوب می گردد.

در صورتیکه اطهار ننمایید و کتمان کنید فرار مالیاتی تلقی می شود