در ساخت خانه در طرح هادی درصورت تخلف چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۱ #02342817

باسلام وعرض ادب خدمت شما :
ساخت خانه در طرح هادی بدون تعغیر کاربری زراعی به مسکونی درصورت تخلف چه اتفاقی می افتد.
ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون حکم به قلع و قمع مستحدثات واقع در آن و جریمه صادر می شود

درود
در صورتی که متوجه شوند حکم به تخریب می دهند و جریمه نیز شامل حال شما خواهد شد.

سلام
این مورد تخلف محسوب میگردد لذا اقدام به قلع و قمع بنا مذکور می نمایند

سلام .حکم به قلع و قمع .و جریمه دارد

سلام
صدور حکم قلع بنای ساخته شده و جریمه نقدی را در بر خواهد داشت.

سلام چنین اقدامی مشمول پرداخت جریمه و البته قلع و قمع بنا است

با درود..
در اینخصوص در
درود بر شما، در مورد تغییر کاربری داخل در محدوده روسـتا و داخل در طرح هادی، با هماهنگی دهیاری جهت اخذ مجوز با پرداخت جریمه امکان پذیر می باشد..
ولی در مورد تغییر کاربری املاک زراعی در خارج از محدوده جرم تلقی گردیده و مطابق قانون، حکم بر قلع و قمع و پرداخت جریمه صادر خواهد شد..