برای فاصله مهره گردن میتونم ادعای داشته باشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #02265494

با سلام من یک کارگر روز مزد بگیر در یک شرکت ثبت شده هستم شرکت پروژه ای که ما هستیم رو بیمه حوادث بدنی کرده

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله میتوانید ازطریق شرکت گزارش حادثه رابرای شرکت بیمه ارسال نماییدوشرکت بیمه پس از بررسی وتکمیل مدارک خسارت شمارا پرداخت میکند

شما اظهار نمودید بیمه هستید معمولا شرکتهای بیمه با پزشکان معتمد خودشان موضوع را بررسی و هزینه های درمانی را با کسر فرانشیزی تقبل میکنند و نیازی به دادگاه نیست ولی اگر با بیمه به نتیجه نرسیدید آنوقت میتوانید طرح شکایت داشته باشید و چنانچه پزشک قانونی تایید نمود میتوانید درخواست دیه را مطرح نمایید
موفق باشید

باسلام بله می توانید طرح شکایت ایراد صدمه بدنی در حین انجام کار انجام دهید باتشکر

سلام
چنانچه پزشکی قانونی تایید نموده میتوانید از طریق دادگاه نسبت به دریافت دیه اقدام نمایید