درخواست طلاق چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۲ #02195528

من میخوام طلاق بگیرم چکار باید بکنم ۱۰ساله بچه دار نمیشم دکتر هم که که این اصلا ممکن نیس بچه دار بشه چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوجه هستید از مواردی است که سبب عسر و حرج و ایجاد حق طلاق می باشد.

با سلام اگر زوجه هستید می توانید استناد کرده و طلاق بگیرید از وکیلی می‌توانید کمک بگیرید

اگر زوج هستید میتوانید دادخواست طلاق خود را هر زمان که بخواهید تقدیم نمائید مشروطا" به پرداخت تمام حقوق مالی زوجه و اگر زوجه هستید باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نموده و دادخواست طلاق خود را تقدیم نمائید.

با درود چنان‌چه زوج هستید، زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود چنان‌چه زوجه هستید و مشکل شماست، راهی ندارید زیرا زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام،اگر زوج هستید با پرداخت حقوق مالی زوجه یا به نوعی ترتیب پرداخت آن را مشخص کردن و اگر زوجه خستید با اثبات این امر که از شروط ضمن عقددر واقع عسر و حرج محسوب می شود می توانید دادخواست دهید و درخواست طلاق کنید.

درود
اگر زوج هستید حق طلاق با شماست و دراین مورد نیازمند دلیل نیستید
اگر زوجه هستید این مورد از مواردی است که مطابق شرط ضمن عقد ، حق طلاق ایجاد مینماید .

احراز عدم امکان فرزند آوری موجد حق طلاق برای طرف مقابل است .