بدون اینکه به پلیس زنگ بزنیم ماجرا تموم شد بعد از اون فردا که بهشون زنگ زدم تا برای خسارت و بیمه هماهنگ بشیم میگن که مقصر من نبودم؛ چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۰ #01997941

سلام
شرمنده من در روز های برفی گذشته یه تصادف داشتم که یکی از لاین خودش سر خورد و اومد تو لاین من و از سمت چپ خورد به در راننده من در کامل رفت داخل ایشون اونجا قبول کردن که مقصر هستن و مدارک بیمه رو به من دادن و بدون اینکه به پلیس زنگ بزنیم ماجرا تموم شد بعد از اون فردا که بهشون زنگ زدم تا برای خسارت و بیمه هماهنگ بشیم میگن که مقصر من نبودم و قبول ندارن حالا میگن میخوام برم شکایت کنم و فلان میخواستم بپرسم چیکار باید بکنم من؟
منم باید شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اول دادخواست تامین دلیل دهید تا دفتر خدمات قضایی انرا به شورای حل اختلاف ارجاع دهد
دوم پس از اخذ تامین دلیل و نظریه کارشناس دادخواست مطالبه خسارت دهید
موفق باشید

درخواست تامسن دلیل و سپس دادخواست مطالبه خسارات را بدهید. . ولی به عنوان پیشنهاد همشه به پلیس زنگ زده و عکس هم از صحنه خسارت بگیرید.

سلام
شمامدارک ببمه طرف مقابل رابه اداره بیمه مربوطه ارائه کنیدوتصادف رادراسرع وقت اطلاع دهیدویرای دریافت خسارت طرح دعوی کنید

با درخواست تامین دلیل دادخواست مطالبه وجه را علیه ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

قبل از هر گونه تعمیر اتومبیل خود درخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف بدهید بعد دادخواست جبران خسارت اگر زیر ۲۰ میلیون تخمین زده شده به شورا و اگر بالای ۲۰ میلیون باشه در دادگاه مطرح شود، بعد کارشناس رسمی دادگستری با بررسی مکان تصادف و زوایای برخورد، نظر خود را اعلام خواهد داشت.

درود بر شما
ابتدا و قبل از تعمیر خودرو دادخواست تامین دلیل سپس دعوی مطالبه ی خسارات مطرح نمایید .‌

بادرود در مرحله اول به شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با ارجاع به کارشناس دهید وبعداز صدور نظریه کارشناس دادخواست مطالبه خسارت دهید