سندی که در رهن باشد دادگاه بعنوان وثیقه قبول می کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۱۵ #01846603

مبلغ ۱۲۰ میلیون چک برگشتی دارم که محکوم به پرداخت شده‌ام، با اینکه واقعا چیزی ندارم دعوی اعسارم در بدوی رد شده، آیا اگر در تجدیدنظر هم دعوی اعسارم رد شود می‌توانم سند خونه‌ای که به نام مادرم به عنوان مال معرفی کنم؟
با توجه به اینکه یک وام سی میلیونی نیز روی سند این خونه گرفته شده آیا دادگاه به عنوان مال ازمن می‌پذیرد؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است خیر

اگر کل ششدانگ پلاک در قبال ۳۰ میلیون تومان در رهن بانک باشد امکان وثیقه گذاری مجدد آن وجود ندارد . اصولا هم بانک کل ششدانگ پلاک را در رهن خود قرار می دهند .