ابتدا از دادگاه اقدام کنم یا ثبت یا اجرای احکام؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۶ #01777492

با سلام میخاستم مهریه ام ب اجرا بزارم سواله برام که ایا میتونم مقداری از سکه ها ب اجرا بزارم یا تمامش و اینکه هزینه دادرسی چقدر باید پرداخت کنم و اینکه ابتدا اژ دادگاه اقدام کنم یا ثبت یا اجرای احکام دادگاه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید تمام یا بخشی از سکه ها را به اجرا گذارید
همچنین هزینه انجام امر نیز بسته به رویه دفتر ازدواج شما نهایتا یک میلیون تومان است که بعضا با ۱۵۰هزار تومان هم انجام میدهند

سلام
میتوانید قسمتی از مهریه خود را به اجرا گذارید
اگر شوهرتان مال و اموالی دارد از طریق ثبت اجرا کنید اگر ندارد دادخواست دهید

با سلام شما ابتدا باید به دفتر ازدواج و طلاق مراجعه نمایید یعنی همان دفتری که ازدواج شما در آن ثبت شده است و شماره آن در سند نکاح شما درج نشده است و سپس پس از درخواست صدور اجراییه نماید این اقدام هزینه زیادی برای شما ندارد اما در صورت مطالبه از طریق دادگاه خوب هزینه دادرسی دارد اما آنجا نیز شما می توانید اعسار بدهید و یا می توانید تمام امور خود را به وکیل بسپارید و اگر طرف مقابل اموالی دارد می توانید ابتدا آن را توقیف نماید و ممنوع الخروج شود

ابتدا به دفتر ازدواجی که عقد کرده اید مراجعه بفرمایید

با مراجعه به دفتر ازدواجی که عقد کردید درخواست صدور اجراییه نمایید

یک گواهی از دفتر ازدواج گرفته به اداره ی ثبت می‌برید ودادخواست مطالبه ی مهریه می‌دهید

با احترام از دفترخانه ایی که ازدواجتان در آن ثبت شده اقدام نمایید