همسرم دادخواست تعیین مهرالمثل به دادگاه داده آیا تا زمان صدور رای می‌تونه تمکین نکنه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۹ #01700064

با سلام..همسرم دادخواست تعیین مهرالمثل به دادگاه داده آیا تا زمان صدور رای می‌تونه تمکین نکنه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مطالبه اجرت المثل به تمکین مرتبط نمی باشد.

در صورت عدم تمکین نفقه تعلق نخواهد گرفت

سلام چنانچه ایشان تا کنون تمکین نکرده اند واجد حق حبس می باشند

با درود
اگر عدم تمکین ایشان به سبب وجود حق حبس است ایشان می توانند تمکین نکنند.
در غیر اینصورت با طرح دادخواستی خواستار تمکین باشید که اگر تمکین نکرد شما از پرداخت نفقه معاف شوید.

فقط درصورتی که باکره هستند می توانند از حق حبس استفاده کنند و تا زمان پرداخت کامل مهریه تمکین نکنند.

اگر قبلا تمکین کرده اند ک دیگر استفاده از حق حبس معنایی ندارد و مطالبه مهریه دلیلی بر عدم تمکین ایشان نخواهد بود،در این صورت شما هم می‌توانید الزام ب تمکین ایشان را بخواهید

باسلام در صورت عدم تمکین زوجه نمیتوانند نفقه دریافت نمایند.