پسری دارم ۱۰ ساله از همسرم جدا بشم پسرمو به کی میدن؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۶ #01654104

سلام بنده جانباز ۷۰ درصد قطع نخاع هستم.توانایی راه رفتن ندارم پسری دارم ۱۰ ساله از همسرم جدا بشم پسرمو به کی میدن . مشکل مالی ندارم میتونم براش پرستار بگیرم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزند پس از هفت سالگی با پدر است اما با توجه به شرایط خاص شما ممکن است حضانت را به مادر بدهند.

حضانت ایشان تا ۱۵ سالگی با پرداخت است و پس از این خودشان تعیین می کنند مگر موجبات عدم صلاحیت برای حضانت وجود داشته باشد.

با درود حضانت‌ تا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است یعنی تا ۱۵سال تمام

سلام
حضانت فرزند در فاصله بین ۷ تا ۱۵ سالگی با پدر او خواهد بود.

اولویت حضانت پسرتان با شماست و تا ۱۵ سالگی حضانت را بر عهده دارید .

سلام
به نظر پسر شما میتواند راسا انتخاب نماید که قصد زندکی با چه کسی را دارد

با سلام اولویت حضانت با شماست و در صورتی حضانت را از شما خواهند گرفت که ثابت شود شما توانایی نگهداری فرزند را ندارید. شرایط جسمانی پدر یکی از آیتمهای بررسی می باشد ولیکن به تنهایی اثر گذار نیست و صرف معلولیت جسمانی دلیلی برای رد حضانت نیست . باید مقام قضایی از جمیع شرایط مطلع شود و در مجموع به این نتیجه برسد که توانایی وجود ندارد.