آیا با وجود نظریه ۷ نفره قاضی یا دادیار می تواند به نظریه پایینتر استناد کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۳۶ #01270285

سلام بنده یه چک داشتم برگشت شد و من ادعا کردم این چک توسط بنده نوشته نشده ولی دو نفر از طرف شخص برگشت کننده چک در دادگاه حضور پیدا کردنند و علام کردن که موقع نوشتن چک حضور داشتند و دادگاه حکم به پرداخت چک نمود بعد بنده از ان دو نفر شکایت شهادت کذب کردم چک کارشناسی فرستاده شد ۱ نفره و ۵ نفره به ضرر بنده و ۳ نفر و ۷ نفره به نفع بنده علام رای کردند حالا دادیاری به من گفته توضیح خود رو در مورد نظریه ۵ نفره بده من می خوام معیار گزارش ۵ نفره قرار بدم آیا با وجود نظریه ۷ نفره قاضی یا دادیار می تواند به نظریه پایینتر استناد کند این وجه قانونی دارد
تازه من چه توضیحی بدم که نقض بکنم ۵ نفره رو جز اینکه ۷ نفر به نفع بنده می باشد

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نظر کارشناس جزء قراینی است که موجب علم قاضی میشود و اختیار در پذیرش و عدم پذیرش آن دارد

احتمالا قاضی دادگاه میخواهد عکس العمل شما را ببیند و الزاما چنین اعتقادی ندارد، افزون بر آن قانونی تابع هیچ یک از نظریات نیست.

تشخیص صحت کدام نظر هیات کارشناسی با قاضی است.

سلام
قاضی قانونا تکلیفی به تبعیت از نظریه کارشناسی ندارد. بنابراین بهتر است اشکالات وارده بر نظریه هیات پنج نفره را برای ایشان شرح دهید تا قناعت وجدانی حاصل نمایند.

بله الزامی به پذیرش نظر هیات ۷ نفره وجود ندارد.

باسلا نظریه کارشناسی برای قاضی طریقیت دارد نه موضوعیت وقاضی میتواند نپذیرد شما میتوانید اعتراض خودرا کتبا اعلام نمایید.

نظریه کارشناسی برای قاضی لازم الاتباع نبوده و تنها به عنوان یک قرینه برای حصول علم قاضی کاربرد دارد .