گفته که ما به خریدار کالا جنس رو فروختیم؛ اگه میدونستیم تو خریدار کالا هستی، کالا رو بهت نمیفروختیم؛ راهی برای رهایی از این مشکل هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۴۲ #01246893

با سلام
بنده کالایی رو از یک شرکت توسط یکی از کارمندان خودم خریداری کردم. فاکتور این خرید به نام کارمند بنده صادر شده. من این کالا را در یکی از وبسایت های معروف به فروش رساندم. مالک برند از بنده به جرم سوء استفاده از برند شکایت کرده و گفته شما اجازه فروش این کالا رو داخل وبسایت نداشتید. در صورتی که وبسایت مورد نظر مشکلی با این قضیه نداشته و شخص فروشنده هم با من در مورد این که کجا کالا فروخته بشه یا نشه نه کتبی نه شفاهی مطلبی رو عنوان نکرده و من هیچ تعهدی درباره این که کجا فروخته بشه ندادم. الان هم گفته که ما به خریدار کالا جنس رو فروختیم. اگه میدونستیم تو خریدار کالا هستی ، کالا رو بهت نمیفروختیم و همین رو به قاضی گفته و قاضی هم به حرف اون استناد کرده. میخواستم بدونم راهی برای رهایی از این مشکل هست یا نه و این که با چه وکیل و چه تخصصی برای وکالت پرونده مشورت و همکاری کنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی بشود.

درود، بسته به طرفین و نوع کالا دارد. در هرحال قاعدتا کمی بایست مشکلی از این نظر به وجود اید.

شما کالای خودتان را هر کجا بخواهید می توانید به فروش برسانید و صاحب برند برای فروش کالا توسط خریدار نمی تواند اعتراض ذاشته باشد مگر شرط کرده باشد.

باسلام
باید مدارک مورد بررسی قرارگیرد

در این مورد باید با جزئیات موضوع را بررسی کرد و قرارداد شرکت فروشنده با خریداران را نیز مورد مداقه قرار داد تا اظهارنظر صحیح صورت گیرد.

باید مدارک و شواهد شما کامل بررسی بشه برای راهنمایی

اگر سو استفاده از برند شده باشد تحت حمایت قانونی است اما برای بررسی این موضوع بهتر است به وکیلی که در حوزه مالکیت فکری فعالیت دارد مراجعه کنید