نحوه تقسیم دارایی های طرفین هنگام طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۶۷ #01221208

باسلام مرد و زنی که بعد از نزدیک به ۳۰ سال زندگی مشترک تصمیم به جدایی می‌گیرند آنهم از طرف زن اگر زن دارای مسکنی باشد که از ارثیه پدری به او رسیده و مورد سکونت خودش هم نباشد و در اجاره فرد دیگری باشد آیا هنگام جدایی از این ملک به مرد چیزی میرسد؟ ضمنا مرد هیچگونه دارایی و ملک و مسکن و نقدینگی و حتی درآمدی نداشته باشد. اما رن کارمند رسمی دولت متشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر به مرد چیزی نمی‌رسد

در تنصیف اولا باید درخواست طلاق از سوی مرد صورت گیرد ثانیا از مال زن به شوهر چیزی تعلق نخواهد گرفت

با سلام
اگر منظور شما از این موضوع ، تنصیف دارایی باشد که در اینصورت از زوج به زوجه از دارایی مشترک خواهد رسید آن هم زمانی که طلاق از سوی زوج باشد . در این موارد از زوجه برای زوج دارایی نخواهد رسید .

خیر از اموال زن در هنگام طلاق چیزی به مرد تعلق نمیگیرد

نحوه تقسیم دارایی طرفین هنگام طلاق :

اموال زوج : در صورتی که زوج خواهان طلاق باشد تا نصف اموال زوج که بعد از زندگی مشترک بدست آورده است بنا به نظر قاضی به زوجه تعلق می گیرد . دقت داشته باشید تا نصف اموال

اموال زوجه : در هیچ حالتی چه اموال را قبل ازدواج وچه بعد از ازدواج بدست اورده باشد به زوج تعلق نمی گیرد

لذا پاسخ شما : از مسکن متعلق به خانم چیزی به مرد نمی رسد

سلام دارایی زوجه شامل شرط تنصیف نخواهد شد.

به مهر
طبق قوانین ایران اگر مرد خواهان طلاق باشد شرط توصیف دارایی انجام میشود .