تهدید به بیرون کردن از خانه نموده اند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۷۲ #01199518

سلام من ۲۱ سالمه
پدرم بیشتر موقع منو تهدید به بیرون کردن از خانه میکنه و من هم کارگر هستم و ماهی سه و نیم حقوقمه
من با این چندرغاز حقوق که توی حلبی آبادم نمیتونم خونه بگیرم. پس چی کار کنم
در ضمن پدرم پولی نداره که بخواد برای من بزاره
توی خونه صد سال ساخت زندگی میکنیم
من چیکار کنم
نه من توان مالی دارم که مستقل بشم
نه چیزی
آیا برای مشکل من راهی هست

مشاوره حقوقی تهدید
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتره مدارا بفرمایید تا در صورت بهتر شدن شرایط مالی مستقل گردید

با سلام دوست گرامی شماامکان زندگی مستقل دارید بهتر است مدارا کنید. صبر کنید تا شرایط مالی تان بهتر شود. هر گونه اختلافی از راه قانون حل نمیشود.

بهتر است با ایشان درگیر نشود تا مشکلی پیش نیاید،به لحاظ سن می توانید مستقل باشید

بااحترام. دوست گرامی شماامکان زندگی مستقل دارید. ولی بهتراست باپدر مداراکنید واگر امکان دارد در مخارج خانه کمکشان باشید. ظاهرا پدر شما بخاطر کم شدن مخارج چنین حرفی میزند.

با سلام
دوست عزیز از این دست اختلافات در خیلی از خانواده ها وجود دارد. مدارا کنید. صبر کنید تا شرایط مالی تان بهتر شود. هر گونه اختلافی از راه قانون حل نمیشود.

باعرض سلام،شما با توجه به سنتون می توانید مستقل زندگی کنید ولی بهتر است به دلیل کم بودن میزان درامدتون با پدرتون درگیر نشوید و تحمل کنید چون اقدام قانونی نمی توانید بکنید

وقت بخیر امکان زندگی مستقل وجود دارد