دادخواست تمکین رد شده چه کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۴ #00956353

سلام بر بزرگواران
زوجه هر سه چهار روز یکبار ساعت ۹ و ۱۰ شب برای خوابیدن به منزل می آید و ۷ صبح به همراه کودک خردسال از منزل می‌رود. در دادگاه به قاضی گثتم ایشان به ظاهر در منزل من زندگی میکند ولی غیبت غیر موجه طولانی دارد‌ دادخواست تمکین با وجود گزارش مجری قرار و گزارشات ۱۱۰ و متن اسمها و... رد شد.
حالا استشهادیه محلی از هیئت امنای مسجد هم گرفته ام. با این تفاسیر چه کنم آیا در مهلت ۲۰ روزه اعتراض بزنم یا طرح دادخواست مجدد کنم؟
ضمنا زوجه دعوی نفقه خودش و فرزند را هم مطرح کرده که در رسیدگی نفقه خودش با توجه به زندگی مشترک و واریزی های من به حسابش بهش گفتند بهت تعلق نمیگیره بیت توافق کن که حاضر نشد توافق کنه، رسیدگی بچه هم هفته آینده است. ضمنا دادخواست استرداد جهیزیه راهم داده که من اظهارنامه دادم بیاد ببره.
حالا من کی برای تمکین اقدام کنم و از کدام روش؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر میتوانید دادخواست الزام به تمکین به استناد استرداد جهیزیه نمائید

سلام نسبت به رای بدوی اعتراض نمایید....

سلام دادخواست الزام به تمکین به استناد استرداد جهیزیه نمائید

باسلام
باتوجه به اقرارشماکه حضورزوجه درمنزل راوصف نموده اید
دادخواست تمکین شمارد شده است لیکن میتوانید نسبت به رای صادره درمهلت قانونی اعتراض نمایید

سلام نسبت به رای بدوی اعتراض نمایید

اگر دریک منزل زندگی می کنید دادخواست تمکین اصولا رد خواهد شد مگر به دادخواست استرداد جهیزیه و سایر دلائل استناد نمایید

تا وقتی حکم قطعی نشده و مهلت اعتراض دارید با ادله جدیدی که دارید اعتراض نمایید.