اگر گفتن نفقه بریز به حساب دادگستری، بعدا چحوری ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۵ #00921928

اجرای احکام شعبه...دادگاه خانواده
در خصوص دعوی خانم...بطرفیت شما با موضوع اجرای نفقه فرزند جهت پرداخت اقساط معوق نفقه و اجرای حکم در این اجرا حاضر شوید.
با توجه به علت مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

۱-مهلت حضور هفت روز پس از تاریخ(۱۴/۸) درج در سامانه ابلاغ زده ولی من ۲ آذر در سامانه دیدم.تا کی وقت داره و اجرای حکم و اتخاذ تصمیم مطابق قوانین یعنی چیکار میکنن
۲-در دو سال گذشته همه رو واریز کردم ولی مقداری از نفقه ماه آخر دو هفته دیر شده، میخوام بریزم به حساب خودش ولی اگر گفتن بریز به حساب دادگستری چیکار کنم برعلیه من نمیشه و بعدا چحوری ثابت کنم واریزم رو چون تو پرینت بانکم دیگه نیست و بعد از واریز چه زمان و چجوری حکم رو صادر میکنن

وکلای محترم خواهشن جواب بدین ، موندم ، پول ندارم وکیل بگیرم ، تا الان با قرض هم شده جور کردم و واریز کردم نمیدونم چرا اینکاررو کردن برای چندروز

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام .بهتر است به حساب دادگستری بریزید ومدارک انرا نزد خود نگه دارید