باعث رد الزام به تمکین می شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۸ #00916501

با سلام
احتراما اینجانب در عسلویه مشغول به کار می باشم و همسرم نیز در یک اداره دولتی در یزد مشغول هستند در زمان عقد توافق شد که ایشان به عسلویه نقل مکان کنند و حتی در آن زمان تقاضای انتقال نیز دادند که اداره ایشان انتقال را مشروط به تعیین جایگزین کردند و به ناچار سه سال در یزد زندگی کردیم با توجه به شرایط کرونا و تصمیم بچه دار شدن برای ایشان اظهار نامه الزام به تمکین ارسال کردم که ایشان در جواب اظهار نامه عنوان کردن به دلیل شاغل رسمی بودنشان به عسلویه نمی ایند و با توجه به اینکه بنده کارمند قراردادی هستم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه مکلف به تمکین است مگر عذر موجه ارائه نماید

با سلام
طبق قانون ، زوجه بایستی در اقامتی که زوج در آن قرار دارد زندگی نماید و تبعیت نماید
حال اگر همسر شما جهت تمکین به شهر عسلویه نیاید دادگاه نشوز او را محرز خواهد دانست

خیر اگر زوجه تمکین نکرد شما میتوانید با دادخواست عدم تمکین علیه ایشان اقامه ی دعوی بکنید

میتوانید اظهار نامه ارسال کنید سپس دادخواست عدم تمکین بدهید

زن فقط درصورتی منکوحه غیرمدخوله باشد (هنوز نزدیکی واقع نشده باشد)میتواند تاتمام مهریه به وی نادیه نشود از ادای وظایف زناشویی خودداری کند اما درصورتی نزدیکی صورت گیردزن مکلف به تمکین ازمرد است ودرصورت ازدواج مکلف است در محل زندگی شوهر زندگی نماید وچون محل اقامت زن همان محل اقامت مرد است بعداز ازدواج مقام مافوق رئیس اداره ای که زن درآمد شاغل است مکلف است با انتقال او موافقت نماید مآلا صرف بیان ادعای زن به اینکه با انتقالم موافقت نمیشود موجه نیست مگر اداره ای که زن درآن خدمت میکند رسما اعلام کند با انتقال زن مخالف است که در این صورت دادخواست تمکین مرد بدلیل عذر موجه ی زن رد خواهدشد

سلام کاربر محترم همسر شما مکلف به تمکین هستند
موفق باشید

باسلام .محل زندگی و اقامت زوج هر جا باشد زوجه مکلف ب تمکین است مگر اینکه در عقدنامه حق انتخاب محل زندگی با زوجه باشد .بنابراین چنانچه شرط انتخاب محل زندگی با زوجه نیست میتوانید الزام ب تمکین علیه ایشان مطرح کنید