قبلا در شکایتی از صاحب اصلی ملک رای گرفتم، ایشون با این عنوان میتونه شکایت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۴ #00906576

من ملکی رو خریدم با وکالت از فروشنده ملک بعد شخصی شکایت قلع و قمع کرده و خلع ید کرده از من
این شخص سند گرفته با وکالت که از خود صاحب ملک خریده بعد مدرکی هم دارن که وکالت عزل شده بوده اون زمان که من خریدم من قبل در شکایتی از صاحب اصلی ملک رای گرفتم حالا اون مرده ایشون با این عنوان میتونه شکایت کنه ازم
در بدوی هم رای گرفتن ایا تجدید نظر میتونم موفق باشم یا چیکار کنم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قبل از تاریخ خرید شما شخص دیگری معامله ای انجام داده باشد آن معامله معتبر بوده و شما مالک شناخته نمی شوید ایشان می تواند خلع ید شما را بخواهد.

باسلام کلا هر وکالتی بافوت وحجر باطل می باشد اگر خریدملک بطوروکالت بوده که بعداز فوت فروشنده وکالت باطلل شده وچون ایشون سنددارند می توانید حکم خلع یدعلیه شما بگیرند واگر قبل از خرید بطوروکالت نامه شما کسی ملک را معامله کرده که مالک فعلی شما نیستید وایشان می تواند علیه شما حکم خلع ید بگیرند.

باسلام اگر شما دردادخواستی حکم به نفع خویش گرفته اید وقطعی شده معمولا این پرونده اعتبارامرمختومه دارد ودوباره قابل طرح توسط خوانده نمی باشد.

با سلام
علی الظاهر از اظهارات شما اینطور برمی‌آید که مالک اولیه فروش مال غیر انجام داده است. در صورتی که زنده است علیه او شکایت فروش مال غیر نمایید که علاوه بر مجازات حبس به رد مال نیز محکوم خواهد شد و اگر فوت نموده، به طرفیت وراث او دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن به نرخ روز را بدهید...

با سلام
در صورتی که مالک اولیه ملک را با وکالت به شخصی فروخته و بعد مجددا آن ملک را به شخص دیگری بفروشد و مالک اولیه سند گرفته باشد و ملک به ناقل صحیح به ایشان منتقل شده باشد ، ملک متعلق به ایشان است و مالک اولیه اقدام به فروش مال غیر نموده است .
شما ابتدائا به دفترخانه تنظیم اسنادتان بروید و درخواست بازبینی پرونده خود را بدهید چرا که آنها موظف به کنترل مالکیت افراد در ستون نقل و انتقالات و احراز هویت و سپس عمل انتقال میباشند .
و در ادامه میتوانید دعوی انتقال مال غیر و استرداد ثمن و مطالبه خسارات خود را از مرجع صالح بنمائید.

درود برشما
اینجا وکالت ملاک نیست بلکه تاریخ خریدشما مهمه که اگر قبل این تاریخ معامله ای انجام شده مالک فعلی شما نیستین اما اگه ملک رو بدون تنظیم بیع نامه و صرفا با وکالت گرفتین که خوب بازم مالک شما نیستین. بهر حال اگر ایشون سند دارد می تواند خلع یدرا مطرح کند .