قرار داد مشارکت چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۸۸ #00745431

وقت بخیر .بنده یک ملک ویلایی دارم. دارم میدم مشارکت در ساخت صحبتهای اولیه انجام شده به توافق رسیدیم فقط سازنده برای تنظیم قرار داد میگه خودمون تنظیم کنیم یعنی بنگاه نریم ایا درسته

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد مشارکت باتوجه به شرایط وموضوع متفاوت است و تنظیم آن بهتراست توسط وکیل انجام گیرد .

سلام نیازی نیست لیکن درج مفاد ونکات مهم قرارداد توافق فی مابین از دست شما بر نمی آید لطفا با متخصص دراین امور مشورت کنید

با درود نیازمند یک قرارداد تخصصی هستید به یک وکیل متخصص مراجعه کنید

با سلام
در مواردی چون مشارکت در ساخت ، مشاور املاک تخصص کافی را نخواهد داشت و بهتر است از طریق یک متخصص و مشاور حقوقی یا وکیل کمک بگیرید تا در آینده برای شما مشکلی پیش نیاید .

سلام نیازی به حضور در دفتر مشاور املاک نیست اما توصیه میکنیم حتما با مشاور حقوقی مشورت کنید تا تمام ابعاد حقوقی موضوع برای شما شرح داده شود و در آینده متضرر نشوید.

درخوابست شما خدمات حقوقی است لاکن برای انعقاد قرارداد نیاز به حضور در بنگاه نیست لذا برای تنظیم مفاد آن باید تمامی جزییات از جمله لیست پیوست مصالح ساختمانی که مورد استفاده قرار خواهد گرفت پیش بینی شود حتما از مشاور حقوقی استفاده نمایید.

تنظیم قرارداد در بنگاههای املاک نه تنها الزامی ندارد بلکه در اکثر موارد میتواند موجب بروز گرفتاریهای عدیده ای برای طرفین گردد . توصیه میشود حتما قراردادی جامع و کامل توسط یک حقوقدان با تجربه تنظیم و امضاء نمایید تا در صورت بروز مشکل امکان استناد به آن را داشته باشید .