قانون راهی برای احقاق حق زوج تدارک دیده است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۵۶ #00702669

با سلام بعنوان مهریه پدر زوجه درخواست ملک بنام زوجه کرده است این موضوع را باید چگونه بنام زوجه نمایم وقتی هنوز ازدواجی صورت نگرفته خوب وقتی ملک بنام خانم باشد ممکن است هر لحظه بهر بهانه ای تقاضای طلاق کند خوب مهریه را برده و سر زوج براحتی شاید در هفته اول بی کلاه بماند ایا قانون راهی برای احقاق حق زوج تدارک دیده است؟ چه باید بکنم که گول مکر وحیله نگردم متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام توافقی است می توانید در قالب عقد صلح با حق فسخ انتقال دهید....

سلام وقت بخیر
مناسب است اقدام به انعقاد قرارداد صلح با حق فسخ نمایید.

سلام شما میتوانید صلح نموده و ضمن ان برای خود حق فسخ قایل شوید

با سلام به نظرم در این خصوص ریسک نکنید.

می توانید همه نمایید و یا صلح با حق فسخ ا.ما راه حل های فوق نیز در صورت تمایل شما به استرداد آن نیاز به رجوع به دادگاه و صرف زمان و هزینه میباشد.

این مسله توافقی می باشد می توانید در قالب عقد صلح با حق فسخ انتقال دهید

در قالب صلح با حق فسخ یا هبه ، درصورت پشیمانی ،تحت شرایطی قابل رجوع می باشد.