چگونه ثابت کنم که همسرم هیچ نفقه ای به من پرداخت نکرده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۸۱ #00515702

سلام
من ۲ سال پیش ازدواج کردم و مدت ۱۵ ماه عقد بسته بودم در این مدت شوهرم پولی به عنوان خرجی خودم و دانشگاهم و رفت و امد به من نمیداد و فقط همان چند باری که لباس خرید به مناسبت های عید و.. که ما هم برایش خریدیم فقط در همین حد و میگفت خرجت با پدرت هست تا زمانی که خانه پدرت هستی،الان ۷ ماه است که عروسی کرده ام بازهم خرج رفت و امدم به دانشگاه را نمیداد و میگوید میخواستی دانشگاه نروی ولی یک بار لباس خریده و همه خرجم را با پس انداز خودم داده ام و هر ماه هم مادرم یارانه ام را داده است،با توجه به اینکه پدرم درامدش حدود ۴ الی ۵ میلیون است و من در خانه پدرم همه چیز مهیا بوده و خودم کارشناسی میخوانم در دانشگاه و تحصیلاتم بسیار بالاتر از شوهرم است،الان دادخواست نفقه داده ام
میخواستم بدانم برای آن مدت ۱۵ ماه که خرجی نمیداد و فقط لباس خریده بود در مقابل لباس خریدن های ما،آیا قاضی درخواست مرا قبول میکند و چگونه از حقم دفاع کنم؟
در ضمن یک ماه پیش مرا با کتک از خانه بیرون انداخته و قفل در را عوض کرده و گزارش پلیس هم موجود است آیا این نکته اهمیتی برای قاضی در مورد نفقه دارد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هزینه دانشگاه بر عهده شوهر نیست . اما اگر عقد دائم بوده اید همه نفقه کامل بر عهده وی بوده و لباس بخش کوچکی از آن است با توجه به دادخواست شما ، زوج باید اثبات کند که نفقه را پرداخت کرده است .

میخواستم بدانم برای آن مدت ۱۵ ماه که خرجی نمیداد و فقط لباس خریده بود در مقابل لباس خریدن های ما،آیا قاضی درخواست مرا قبول میکند و چگونه از حقم دفاع کنم؟
بله نفقه آن ایام هم به عهده ایشان بوده
شما بایداثبات کنید پولی به حساب شما واریز نشده و یاشاهد ببرید که پولی نقدی به شما نداده است

در ضمن یک ماه پیش مرا با کتک از خانه بیرون انداخته و قفل در را عوض کرده و گزارش پلیس هم موجود است آیا این نکته اهمیتی برای قاضی در مورد نفقه دارد؟
این موضوع به نفقه ربطی ندارد
می توانید به اتهام ضرب و جرح از ایشان شکایت کنید
و می تواند در حکم تمکین موثر باشد یعنی به استناد ضرب و جرح نیازی به تمکین کردن نداشته باشید و شوهرتان بازهم باید نفقه شما را بدهد
موفق باشید

درود برشما- صورتجلسه کلانتری که شما را از خانه بیرون کرده است موثر می باشد ودلیلی بر اثبات ادعای شما محسوب میگردد ولی بطور کلی بهتراست نفقه دوران عقد را با نفقه ایام زندگی مشترک در پرونده وارد نکنید وتمام سعی شما در اثبات عدم پرداخت نفقه در طول زندگی مشترک باشد