اثبات نسب برای شناسنامه چطور است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۴۶ #00503208

با سلام من دختر هستم و شناسنامه ندارم ازدواج پدر مادرم ثبت نشده و عموم حاضر نیس بیاد
ازمایش وقت دادگاه نمیاد من چطوری میتونم الان اونو بیارم؟ و اینکه میشه من شهود و به دادگاه بخوانم اونا شهادت بدن که پدر مادرم ازدواج کردن و اگه عموم نیومد قاضی حکم بده من شناسنامه بتونم بگیرم.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید به استناد شهادت شهود و اثبات نسب را ثابت و شناسه اخذنمایید

با سلام
میتوانید با شهادت شهود ثابت کنید

سلام
بله می توانید با شهادت شهود ثابت کنید.

با سلام
اثبات نسب با استناد به شهادت شهود نیز قابل اثبات اثبات است.

باسلام
به درخواست شما دادگاه باید به شاهد ابلاغ کنه که در دادگاه حاضر بشه

سلام از دادگاه درخواست اثبات نسب کنید وتمام مدارک وشهود ومستندات خود رابرای صدور شناسنامه ارائه دهید

سلام
اگر پدرومادر شما درقید حیات هستند آزمایش و اقرار آنها دلیل مهمی برای اثبات نسب هست.درصورتیکه در قید حیات نیستند شما دادخواست دریافت شناسنامه را ثبت نمایید دادگاه مراحل اثبات و مدارک لازم را اعلام میکند و هر فردی را لازم می دانید از جمله عمویتان را نیز به دادگاه معرفی کنید دادگاه او را احضار مینماید. گواهی ولادت از بیمارستان محل تولد نیز یکی از مدارک تاثیرگذار می باشد.