عدم وصول پاسخ استعلام از مراجع قضایی یعنی چه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۷۳ #00163158

در خصوص پرونده مطالبه مهریه آمده
باتوجه به روند کار پرونده،چندین بار چنین موردی پیش آمده و الان قرین به ۵ ماه است ک با چنین موردی مواجهه میشوم،آیا نیاز به مراجعه حضوری و رسیدگی دارد؟نفعش برای خانم است یا آقا؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید.....

حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید

سلام وقت بخیر
حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید.

با سلام.
با توجه به حجم بالای استعلامات قضایی متاسفانه جواب نامه ها دیر به دست مراجع قضایی می‌رسد. پیشنهاد می‌شود در صورت همکاری مرجع مربوطه، برگه کاغذی را جهت استعلام دریافت کنید تا سریع تر پاسخ داده شود.

با سلام پیشنهاد می شود شخصا مراجعه نمایید

با سلام بهتر است حضوری مراجعه کنید