آیا من با این وجود ناشزه محسوب میشوم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۴ #00142698

سلام
در زمان عقدیم. شوهرم الزام به تمکین داد. قرار بود با هم زندگی کنیم. قاضی ازم سوال کرد تمکین میکنی منم گفتم اره. گفت خونشو دیدی منم گفتم اره. اونم رای صادر کرد توشم نوشته بود با توجه به اقرار خواهان حکم به تمکین و قطعی است. حالا رفتم پیش وکیل میگه اون حکم عدم تمکینت بوده. الانم ناشزه ای. من رفتم خونش کتکم زد شاهدم ندارم. تو کلانتری اونم گفته اومده ولی صحبت کردیم.
الان که اعتراف کرده رفتم بازم ناشزم؟
باید مجدد درخواست نفقه بدم؟
چیکار کنم؟
قبلا محکوم شده بود به نفقه شش ماه شده نداده حکم تمکینم جدیدا صادر شده.
آیا اون شش ماه از بین رفته؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت نفقه اگر قبلا محکوم شده و شما پیگیری نکردید میتوانید درخواست اجرای حکم بدهید ودرصورت عدم پرداخت میتوانید ضمن شروط عقد از ایشان طلاق بگیرید و در مورد تمکین که فرمودید حکم الزام به تمکین صادرشده واگر تمکین نکنید مجددا باید دادگاه تشکیل بشه وسپس حکم ناشزه صادر گردد لذا درحال حاضر شما ناشزه محسوب نمیشود