مگر دادگاه بدون ارائه مدرک از طرف شاکی می تواند چنین حکمی بدهد؟
سازمانی از بنده بخاطر جعل مهر و استفاده از ان در پشت یک برگ چک به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کرده است در تمام مراحل دادرسی بنده ضمن انکار بزه انتسابی اعلام کرده ام که چک را به همان شکلی که از صادر کننده ثالث دریافت کرده ام به بانک برده ام و اطلاعی از اینکه چه کسی مهر را پشت چک زده ندارم... تمام مطالبات ان سازمان مربوطه را هم قبل از ایراد اتهام پرداخت نموده ام و در شکایت خودشان ادعایی بابت مطالبه وجه ندارند... فقط میگوند چه کسی پشت چک را مهر زده... حتی گزارش کارشناسی اعلام کرده که مهر ادعایی با هیچ یک از مهرهای ان سازمانی مشابهت نداشته و تفاوت اساسی دارند متاسفانه بدلیل نااشنایی با امور قضایی دادگاه بدوی تنها بد دلیل اینکه بنده گفته ام چک را من تحویل گرفته و به بانک برده ام در هر دو اتهام بنده را محکوم کرده است به تحمل ۳ سال حبس تعزیری...
سوال بنده:
۱- مگر دادگاه بدون ارائه دلیل و مدرک از طرف شاکی می تواند چنین حکمی بدهد؟ مگر قاعده نافی را نفی کافیست لازم الاجرا نیست؟ مگر نباید مدرک محکمی از طرف شاکی ارائه شود؟
۲- مگر ایراد ضرر و زیان جز ارکان جعل نیست؟
۳-مگر وجود شباهت شرط نیست؟
۴-مگر علم و آگاهی و سونیت برای استفاده از سند مجهول شرط نیست؟
۲- با توجه به اینکه بنده فاقد هرگونه سابقه کیفری؛ مدیرعامل شرکت خودم هستم؛ از طرفی هیچ گونه ضرر مادی متوجه شاکی نیست و خود انها نیز اذعان دارند؟ آیا بدون رضایت شاکی امکان تخفیف مجازات و در نهایت تعلیق آن برای من وجود دارد؟