آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام، من و همسرم هر دو وسیلههامون رو فروختیم، قیمت ماشین من بیشتر از ایشون شد و یک ماشین نو با وام و پول ماشینها خریدیم که تقریبا ۶۰ درصد من و ۴۰ درصد ایشون. بعد از مدتی گفتم به نام دخترمون باشه، ماشین به نام من بود که وکالت گرفت به نام دخترم کرد. الان داریم جدا میشیم، به هیچ وجه ماشین رو به من نمیده. مهریه هم بهش تعلق نمیگیره، درصورتی که من میتونم سهمش رو ازش بخرم ولی قبول نمیکنه. چجوری میتونم ماشین رو پس بگیرم؟
با سلام؛ اگر شما به عنوان پدر حضانت یا قیمومیت داشته باشید، میتوانید از دادگاه خانواده درخواست کنید که نظارت بر اموال دخترتان (خودرو) به شما سپرده شود یا همسرتان ملزم به ارائه گزارش درباره نحوه استفاده از خودرو شود. اگر همسرتان از خودرو به نفع خودش استفاده میکند، میتوانید ادعای «سوءاستفاده از اموال صغیر» مطرح کنید و با ارائه مدارک مالی (مثل رسیدهای بانکی یا اسناد وام نشاندهنده سهم ۶۰ درصدیتان)، درخواست توقیف خودرو یا تعیین تکلیف آن را کنید.
سلام و درود
با اثبات این موضوع که این اتومبیل متعلق به هر دوی شماست و پس از آن رجوع از هبه این خودرو به مالکیت شما بازمیگردد و میتوانید تقاضای فروش مال مشاع را در دادگاه مطرح کنید .
با سلام ، ماشین اگر بنام شما یا دخترتان باشد نه تنها همسرتان در دخل و تصرفی آن حقی ندارد بلکه میتوانید دادخواست الزام به استرداد ثبت کنید درضمن درصورتیکه دخترتان زیر ۱۸ سال باشدایشون نمیتواند ماشین رو بنام خود انتقال دهد.
با سلام،اگر خودرو بنام دخترتان است همسرتان نمی تواند ادعایی در این خصوص داشته باشد .اگر فرزندتان زیر ۱۸ سال است به عنوان ولی قهری می توانید اقدام کنید اگر ۱۸ سال تمام و بالای آن نمی توانید مگر خودش تمایل داشته باشد.
سلام اگر دختران به سن بلوغ رسیده باشدنمیتوانید کاری انجام دهید ولی اگر به سن قانونی نرسیده باشد به عنوان ولی قهری میتواند اقدام کند وشماحقی نسبت به آن ندارید