آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
سلام، اگر بعد از تسلیم اظهارنامه، مالیات بر ارث مشخص شود و مالیات گزاف و ناجوانمردانه تعیین گردد که نتوان پرداخت نمود و از انتقال سند منصرف شویم و مالیات را ندهیم، آیا امور مالیاتی به زور از حساب بانکی بر میدارد یا برامون دردسر ایجاد میکند؟ باز هم متذکر شوم که ما از انتقال سند به نام خودمون منصرف شدیم.
با درود ، اگر به امور مالیاتی فرم اظهارنامه مالیاتی بر ارث را پر کرده اید ، و بعد مالیات بر ارث را پرداخت نکرده باشید ، مشمول جریمه دیرکرد میشوید، بهتر بود اظهارنامه مالیاتی را پر نمیکردید و تحویل نمیدادید. به هر حال در هر زمان که قصد انتقال سند رسمی داشته باشید باید پرداخت نمایید. ولی الان میتوانید درخواست تخفیف نمایید
سلام وقت بخیر
مشمول جریمه می شوید.
ماده ۱۷ـ اموال و دارایی هایی که در نتیجه فوت شخص اعم از فوت واقعی یا فرضی انتقال می یابد، به شرح زیر مشمول مالیات است:
۱ـ نسبت به سپرده های بانکی، اوراق مشارکت و سایر اوراق بهادار به استثنای موارد مندرج در بند ( ۲ ) این ماده و سودهای متعلق به آنها و همچنین سود سهام و سهم الشرکه تا تاریخ ثبت انتقال به نام وراث و یا پرداخت و تحویل به آنها به نرخ سه درصد ( ۳ % )
۲ـ نسبت به سهام و سهم الشرکه و حق تقدم آنها یک و نیم ( ۵ /۱ ) برابر نرخهای مذکور در تبصره ( ۱ ) ماده ( ۱۴۳ ) و ماده ( ۱۴۳ مکرر ) این قانون طبق مقررات مزبور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث
۳ـ نسبت به حق الامتیاز و سایر اموال و حقوق مالی که در بندهای مذکور به آنها تصریح نشده است، به نرخ ده درصد ( ۱۰ % ) ارزش روز در تاریخ تحویل یا ثبت انتقال به نام وراث
۴ـ نسبت به انواع وسایل نقلیه موتوری، زمینی، دریایی و هوایی به نرخ دو درصد ( ۲ % ) بهای اعلامی توسط سازمان امور مالیاتی کشور در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث.
۵ ـ نسبت به املاک و حق واگذاری محل یک و نیم ( ۵ /۱ ) برابر نرخهای مذکور در ماده ( ۵۹ ) این قانون به ماخذ ارزش معاملاتی املاک و یا به ماخذ ارزش روز حق واگذاری حسب مورد، در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث.
۶ـ نسبت به اموال و دارایی های متعلق به متوفای ایرانی که در خارج از کشور واقع شده است پس از کسر مالیات بر ارثی که از آن بابت به دولت محل وقوع اموال و دارایی ها پرداخت شده است به نرخ ده درصد ( ۱۰ % ) ارزش ما ترک که ماخذ محاسبه مالیات بر ارث در کشور محل وقوع مال قرار گرفته است. در صورت عدم شمول مالیات بر ارث در کشور مزبور به ماخذ ارزش روز انتقال یا تحویل به نام وراث.
تبصره ۱ـ (الحاقی ۳۱/۰۴/۱۳۹۴) محاسبه و اخذ مالیات بر ارث در مورد متوفیان قبل از لازم الاجراء شدن این قانون ( ۱ /۱ /۱۳۹۵ ) اعم از اینکه پرونده مالیاتی برای آنها تشکیل شده یا نشده باشد، مشمول حکم این ماده نخواهد بود.
تبصره ۲ـ (الحاقی ۳۱/۰۴/۱۳۹۴) نرخهای مذکور در این ماده مربوط به وراث طبقه اول است. در صورتی که وراث طبقات دوم و سوم باشند، نرخهای مذکور در این ماده به ترتیب دو و چهار برابر خواهد شد.
تبصره ۳ـ (الحاقی ۳۱/۰۴/۱۳۹۴) درصورتی که متوفی و وراث، تبعه خارجی باشند، اموال و دارایی های متوفی که در ایران واقع است، مشمول مالیات به نرخ وراث طبقه اول خواهد بود.
تبصره ۴ـ (الحاقی ۳۱/۰۴/۱۳۹۴) در مواردی که وراث سهم خود از اموال موضوع بندهای ( ۲ )، ( ۴ ) و ( ۵ ) این ماده را به اشخاص ثالث یا وراث دیگر انتقال دهند، علاوه بر مالیات بر ارث به شرح این فصل، مشمول مالیات طبق مقررات فصول مربوط خواهند بود.
تبصره ۵ ـ (الحاقی ۳۱/۰۴/۱۳۹۴) حقوق ناشی از عقود اجاره به شرط تملیک با بانکها و سایر نهادهای مالی و اعتباری، نسبت به عرصه و اعیان املاک بر اساس ارزش معاملاتی در تاریخ ثبت انتقال به نام وراث محاسبه خواهد شد.