امکان اعتراض به نظریه کارشناس ها هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۲۳ #71238771

یه پروند داریم که دادسرا بدلیل مشمول زمان قرار موقوفی تعقیب صادر کردن طرف اعتراض کرد پرونده به دادگاه ارجاع شد دادگاه هم بدلیل نقص بودن بنا به ماده ۲۷۴آیین دادرسی کیفری پروند به دادسرا ارجاع کرد و دستورات دادن که پروند به کارشناس دادگستری وکارشناس خط وامضاء ارجاع دادن.سوال بنده این که امکان اعتراض نظریه کارشناس هست؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظرف یک هفته فرصت اعتراض پس از ابلاغ نظر کارشناسی وجود دارد.

با درود ، بلی، طرفین پرونده در فرجه و مهلت قانونی حق اعتراض به نظریه کارشناسی را دارند

بادرودوسلام تصمیم کارشناسی قابل اعتراض می باشد.

سلام بله امکان اعتراض به نظریه کارشناس وجود دارد

درود
نظریه کارشناسی ظرف ۷ روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است.

سلام

شما میتوانید ظرف ۷ روز از ابلاغ نظریه نسبت به ان اعتراض و درخواست ارجاع به هیات کارشناسی کنید

با سلام،بله ظرف هفت روز از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است.