آیا مایل هستید اعلانات مربوط به گفتگوهای آنلاین خود را روی دستگاه
خود دریافت کنید؟
در پنجره باز شده روی دکمه Allow کلیک کنید...
لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید.
تلفن تماس:
شما میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی خود را بطور مستقیم برای ارسال کنید و در کوتاهترین زمان ممکن از ایشان پاسخ
بگیرید.
لطفا دقت داشته باشید، شما در هر روز تنها
میتوانید ۳
درخواست ارزیابی حقوقی رایگان ویا ارتباط مستقیم با متخصص ثبت نمایید.
همچنین دقت داشته باشید درصورت عدم انتخاب متخصص، پیام شما برای تمامی متخصصان ارسال شده و ایشان
می توانند ارزیابی خود را از درخواست شما مطرح نمایند.
شوهرم دادخواست الزام به تمکین داده است، در حالی که به مدت ۲ ماه که من در خانه پدرم هستم، به من نفقهای نداده است و از تهیه منزل مستقل از خانواده خویش و تهیه اثاثیه خودداری کرده است. من نیز مهریه خود را اجرا گذاشتهام، اما دادخواستی مبنی بر تهیه منزل و نفقه ندادهام. آیا من در جلسه تمکین ناشزه اعلام میشوم؟ و قبل از جلسه دادگاه میتوانم دادخواست نفقه و الزام به تهیه منزل جداگانه را بدهم؟ یا به همین پرونده الزام به تمکین پیوست کنم؟
طبق ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی، زن باید در منزلی که شوهر تعیین میکند سکونت کند، مگر اینکه اختیار تعیین منزل به زن داده شده باشد. در صورتی که منزل مشترک شرایط لازم برای زندگی مناسب نداشته باشد، زن میتواند از تمکین خودداری کند و به دادگاه دادخواست عدم تمکین بدهد.
شما میتوانید قبل از جلسه دادگاه، دادخواست نفقه و الزام به تهیه منزل مستقل را ارائه دهید. اگر در جلسه دادگاه تمکین حاضر شوید و دلایل شما برای عدم تمکین مورد قبول دادگاه قرار گیرد، ممکن است ناشزه اعلام نشوید.
این پاسخ توسط هوش مصنوعی تولید شده است. لطفاً
توجه
داشته باشید که ممکن
است اطلاعات
ارائهشده
بهطور کامل دقیق
یا قابل اعتماد نباشد. توصیه میشود برای تأیید صحت اطلاعات، به مشاوره وکلای مجرب مراجعه کنید.
درود بر شما ؛
در خصوص ارائه پاسخ به سوالاتی که مطرح فرمودید بایستی به چند مورد به ظاهر ساده توجه نمود و این مواردبه صورت دقیق و منطبق با قانون مورد بررسی قرار گیردچون نتیجه دعوی را همین موارد به ظاهر ساده تعیین مینمایند. در خصوص امکان صدور حکم نشوزو عدم تمکین بر علیه شما بایستی در نظر داشت که خواسته زوج چیست ؟و در دادخواست خود چه خواستهای را مطرح نموده؟اگر عنوان خواسته، الزام به تمکین باشد، تصمیم دادگاه تحت عنوان الزام به تمکین خواهد بود و نه صدور حکم مبنی بر ناشزه بودن شما. و اما با توجه به اهمیت سوالات مطروحه و از آنجا که در قالب پیامک امکان پرسش و پاسخ به جهت رسیدن به راهکارهای صحیح قانونی امکانپذیر نمیباشد بنابراین پیشنهاد میگردد که در اولین فرصت اقدام به اخذ مشاوره تلفنی نمایید تا در خصوص اقداماتی که الزاما بایستی از جانب شما انجام پذیرد یعنی طرح دعاوی با عناوین مختلف و اما مرتبط با هم و موثر در صدور حکم الزام به تمکین و ناشزه بودن شما و دعاوی دیگری که زوج میتواند علیه زوجه مطرح نماید،مطلع و آگاه گردید تا درنهایت با ارائه راهکار قانونی از صدور احکام قضایی متعدد و محکومیت شما،نه تنهاپیشگیری شود بلکه با طرح دعاوی قضایی صحیح علیه زوج به حقوق قانونی و شرعی خود نائل گردید. موفق و پیروز باشید.