میشه طلاق از طریق ترک انفاق یا عسر و حرج گرفت یا باید از راه دیگه ای اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۹ #99908844

سلام
لطفا راهنماییم کنید
من در ۲۵ مرداد ۹۸ عقد کردم و در ماه بعد متوجه بیماری پارانوئید که زوج داشت شدم و دیگه ایشون رو ندیدم ایشون علاوه بر اینکه حکم دادگاه برای دادن نفقه بهشون ابلاغ شد اما تا ۷ماه و ۱۵ روز نفقه پرداخت نکردن و حالا فقط ۵۰ هزار تومان به کارت من واریز کردن میخواستم بدونم هنوز هم میشه طلاق از طریق ترک انفاق یا عسر و حرج گرفت یا باید از راه دیگه ای اقدام کنم ممنونم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر پزشکی قانونی تایید کند که بیماری ایشان در حدی است که برای شما زندگی را مشقت بار می کند می تواند از مصادیق عسر و حرج باشد اما اگر تایید نکنند ادعای عسر و حرج شما راجع به بیماری پذیرفته نیست
راجع به حکم ترک انفاق ببینید حکم شما با یکی از شرایط دوازده گانه مندرج در سند ازدواج شما تطبیق دارد یا خیر اگر تطبیق داشته باشد می توانید از دادگاه تقاضای صدور گواهی عدم امکان سازش بنمایید