آیا با با همان وکالت میتوانم بجای خواهرم در محضر اعلام رضایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۶ #99900493

از کل ورثه وکالت بلاعزل دارم تا انتفال قطعی سند و هنوز سند انتقال نخورده و یکی از خواهرام مطالبه طلب از من شاکی شده آیا با با همان وکالت میتوانم بجای خواهرم در محضر اعللم رضایت کنم. شکایت در شورای حل اختلاف می باشد. در وکالت تماما ختیارات به من داده

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای پاسخ به سوال شما باید وکالتنامه شما به طور دقیق مورد بررسی قرار‌ گیرد

سلام وکالت در انتقال سند اصولا بدین شکل تنظیم خواهد شد ک شما اختیار تام در مراجعه ب ادارات و مراجع قضایی و ..در خصوص انتقال سند و موضوع وکالت را داریدووکالت در خصوص اعلام رضایت در پرونده های احتمالی و متشکله علیه شما تنظیم نخواهد شد .بهرحال متن وکالتنامه باید مطالعه شود

با سلام
باید مفاد وکالت نامه دیده شود البته به نظر می رسد با توجه به وکالت بودن سند در اختیار (نه صلح نامه) بعید است اختیار صلح دعاوی را داشته باشید. به هر حال موضوع دعوا مفاد وکالت باید بررسی شود
موفق باشید